“Férfi Reloaded” Program

A mai világban nincs egyértelmű modell arról, milyen is a vonzó férfi. Évszázadokkal ezelőtt a férfi szerepe és feladata a hatalom/erő és a védelmezés volt. Évtizedekkel ezelőtt a gondoskodás, a családfenntartás. De most? Ebben egyáltalán nem vagyunk biztosak. Első vagy második generációs férfiak vagyunk, akik úgy nőnek fel, hogy nincs egyértelműen definiálva, hogy mik is lennének a társadalmi szerepeink, s nincs mintánk arra, hogyan legyünk erős és vonzó férfiak.

A tanfolyam célja, hogy megadja ezt a mintát. Mintát adni arra, hogy milyen a vonzó, tiszta, egyenes és erős férfi a XXI. században. Ehhez meg kell haladnunk a múltbéli védelmező és gondoskodó szerepeket, amelyek az erőt és szenvedélymentességet helyezték az első helyre, s fejlődnünk kell valami többé és jobbá, ami szexibb és vonzóbb…

Bántalmazás, bántalmazottság, generációs minták, „revansot kell venni” drive-ok, csalódások, önsajnálat, a vélt és valós társadalmi és kortársi nyomás, az információhiány, a függőségek mind-mind nehezítik a valós, tiszta, szeretetteli és szabad kapcsolódásokat férfi és nő között. Keressük a gyerekkorban meg nem kapott szeretetet, figyelmet, törődést, és ezt a párkapcsolatban akarjuk megtalálni.

Rossz hírem van, ez nem fog menni. A másik nem azért van, hogy pótolja anyukánkat, hogy megadja azt, amit kisfiúként nem kaptunk meg. Amíg hiányt akarunk pótolni, egészen biztosan csalódni fogunk újra és újra.

A jó hír, hogy lehet másképp. S ehhez nem kell megvilágosodni, nem kell Indiába menni, gurukat keresni, teljesen egyszerű módon változtathatunk saját életünkön, lehetünk mi magunk a minta.

Ha ezt olvasod és itt vagy, az azt jelenti, hogy megjelent benned az igény arra, hogy változtass, hogy jobbá tedd az életed, hogy valóban azt az életet akarod élni, amiben kiteljesedhetsz férfiként, és tisztán, szabadon és szeretetben kapcsolódhatsz és működtetheted a kapcsolatokat.

A tanfolyam az első valódi tudásbázis a nőkről és a vonzalomról, a tudás, amelyet rég meg kellett volna kapjunk, több forrásból is, de nem kaptunk meg.

Semmi köze ahhoz, hogy mit mondasz a nőknek. Minden a testen, a testbeszéden, a kifejezéseken, érzelmeken és a tetteinken, a mozgáson, a mozdulatainkon múlik.

„A tetteid olyan hangosan szólnak hozzám, hogy nem hallom tőlük, amit egyébként mondasz.”

–       Ralph Waldo Emerson

Üdvözöllek a felfedezőúton.

                                                             Vantulek Zsolt

Tanfolyami tematika

Hat hónap, minden hónapban egy hétvége, ahol egymásra épülő témákat dolgozunk fel, beszélünk meg, gyakorolunk és fejlődünk.

Nem okosságokat hallgatunk, hanem hiteles forrásokból származó információkat dolgozunk fel, megtámogatva több évtizedes tapasztalásokkal, példákkal, behozzuk saját nézőpontjainkat, kialakítunk egy valódi, működő, támogató férfiközösséget (brotherhood), ahol nem versenytársak, hanem együttműködő, egymást támogató férfiak vannak jelen.

Az alapoktól kezdjük, megismerjük magunkat, elkezdjük elfogadni magunkat, megvizsgáljuk az életünket, a mintákat, a testünket, majd elkezdjük felépíteni az új, a valódi önmagunkat kívül, belül.

Ehhez TE is kellesz, a jelenléted, az elköteleződésed és a kitartásod. Az egyes alkalmak között napi bontású feladatokat kapsz, ezeket folyamatosan el kell végezned, tenned kell magadért, ha valódi változást akarsz. Nem elég vágyakozni és sóhajtozni, tenned kell magadért.

A tanfolyam a következő logikai sorrendet követi:

1.    A valóság

A női vonzalom tudományos kutatások eredményei alapján, s ezek hatásai a mindennapi életünkben.

a.    Kihez, mihez vonzódnak a nők?

A vonzerő azon múlik, hogy viselkedünk mások között, hogy viselkednek mások velünk, és hogy bánunk saját magunkkal. Bánjunk jól másokkal, hagyjuk, hogy mások jól bánjanak velünk, és bánjunk jól magunkkal is.

b.    Valódi önbizalom

A valódi önbizalom maga a vonzerő. Valódi önbizalmat úgy tudunk építeni, s ezáltal vonzóbbá válni, hogy fontosak vagyunk saját magunk számára.

c.    Sebezhetőség

Amikor nem félünk megmutatni, hogy kik vagyunk, akárki láthatja hibáinkat is. Ez kihat minden területre: az életben hozott döntéseinkre (őszinte élet), bátorságra (őszinte cselekvés) és arra, hogyan kommunikálunk másokkal (őszinte kommunikáció). A közös pont minden férfi esetében, akik problémákkal küszködnek a nőkkel, vagy az, hogy nincs tisztában a saját érzelmi motivációjával, vagy hogy nem képes szabadon kifejezni az érzéseit másoknak. Sajnos minden ilyen férfi azt hiszi, hogy minden rendben van vele. A legtöbben attól félnek, ha kimutatják a sebezhetőségüket, manipulálni fogják őket. A tanfolyamon megvizsgáljuk, mi történik, ha a sebezhető, illetve nem sebezhető férfi manipulatív, illetve nem manipulatív nővel találkozik.

d.    Igazság

Nem az számít, hogy MIT mondunk. Az számít, hogy MIÉRT mondjuk. Mindig, kivétel nélkül. Lehet a világon a legjobb szövegünk, ha azért mondjuk, mert bizonytalanok vagyunk, ezért megerősítést és elismerést akarunk kapni a nőtől, azonnal megérzi, hogy nagyon akarjuk (ezáltal alacsony státuszúak vagyunk), s így nem is vagyunk vonzóak. Nem működik.

2.    Stratégia
A valós és működőképes kapcsolódási stratégia a nőktől kapott reakciók polarizációjára fókuszál, hogy kiszűrhessük azokat, akik a legjobban és leghamarabb reagálnak pozitívan pont ránk. Foglalkozunk azzal is, hogyan fordíthatjuk az elutasítást is a hasznunkra. A stratégia nem álomvilággal foglalkozik, ahol a tökéletes nőt szerezzük meg, vagy minden nőt ágyba tudunk vinni. Ezek a vágyak belső bizonylatanságból erednek, és legjobb, ha álmok is maradnak. Ez hosszútávú stratégia, amely a lehető leghamarabb és a legkisebb erőfeszítéssel viszi el a férfit a „nincs nőm” állapotból a „rengeteg elképesztő nő van az életemben” állapotba.

a.    Polarizáció

b.    Elutasítás és siker

c.    A három alapvetés

3.    Őszinte élet
A stratégia első része, az első alapvetés, azzal foglalkozunk, hogyan hozhatunk létre élvezetes életstílust, s hogyan válhatunk vonzó férfivé. Specifikus lépések, hosszútávú célokkal és hosszútávú előnyökkel.

a.    Mennyire vagyunk különbözőek?

b.    Hogyan legyünk vonzóak

4.    Őszinte cselekvés
Itt a bátorsággal foglalkozunk és azzal, hogyan válhatunk cselekvő férfivá. A nők férfiaktól várják, hogy az udvarlás során végig kezdeményezzenek (ennek okait az első részben tárgyaltuk), ezért a habozó, szorongó vagy a kezdeményezéstől félő férfi a legtöbb nővel nem jut messzire. Amikkel itt foglalkozunk, szorgalmat és kitartást igényel, de azok számára, akik elkötelezettek, valós és tartós változásokat hoznak. Középtávú célok, középtávú előnyökkel.

a.    A szar történeteink

b.    A szorongás legyőzése

5.    Őszinte kommunikáció
A hatékonyabb, vonzóbb, nyitottabb és szexuálisan vonzóbb kommunikáció csínját-bínját tárgyaljuk ki itt. Ezek a lépések azonnali, rövidtávú hatásokkal bírnak.

a.    Szándékok

b.    Sárm

c.    A randizás folyamata

d.    Fizikai kontaktus, szex

A hat alkalom során egyre közelebb jutunk ahhoz, hogyan tudunk félelem nélkül, szándéktalanul, tisztán kapcsolódni a nőkkel, s közben alapvető transzformáción megyünk keresztül.

A cél, hogy rálássunk az érzelmi drive-okra, és hogy lássuk, hogyan és miért működünk úgy, ahogy, ugyanakkor gyakorlati és használható tudás megszerzése, hogy fejlődjünk és elérjük a céljainkat.

Ehhez az elméleti tudásanyagon kívül a következőkkel is foglalkozunk:

1.    Önismeret

a.    Szülői minták

b.    Szülőkkel kapcsolatos témák feldolgozása

c.    Eddigi kapcsolódási, párkapcsolati minták, tapasztalatok

d.    Mi működött, mi nem, miért

e.    Függőségek (pornó, stb.)

2.    Testtudat

a.    Testkép

b.    Testedzés, miért, hogyan

c.    Jóga, miért, hogyan

d.    Testbeszéd, testtartás

3.    Stílustanácsadás, öltözködés

a.    Öltözködés

b.    Hajviselet

4.    Légzésmunka

a.    Energia, miért fontos (kisugárzás, szex)

5.    Interaktív gyakorlatok

a.    Nők segítségével ellenőrizhetjük, mi működik, mi nem

b.    Testtartás, fejtartás, tekintet, energia

6.    Életmód, étrend

a.    Mozgás

b.    Táplálkozás

c.    Vízivás, miért, mennyit, milyet

d.    Mit eszünk meg, és mit nem

e.    Jóga, miért

7.    Szexuális ismeretek

a.    Anatómiai alapok

b.    Mi hogyan működik

c.    Hormonrendszer

d.    Orgazmus, fajtái

8.    Terepgyakorlatok

a.    Interaktív feladatok élesben

9.    Kedvezményes részvétel a „25 Női Dráma és Kezelésük” workshopon.

Ami benned zajlik most, érzelmi átalakulás. Azért vagy itt, mert változni akarsz. Változtatni akarsz a nőkkel való kapcsolódásaidon és a velük való hozzáállásodon. At akarod, hogy jobb kapcsolódásaid legyenek, hogy bőséggel legyenek. Önbizalommal teli és erős akarsz lenni a nők közelében, azokkal is, akiket ismersz és azokkal is, akiket még nem. Azt akarod érezni, hogy te irányítod a kapcsolódásaidat. Érzéki akarsz lenni a nőkkel anélkül, hogy szégyenkezz, bizonytalan legyél, megbánás vagy fájdalom legyen benned.

Ez belül történik, mély belső utazás. Gyakran kívül kezdődik, ahogyan a viselkedési mintáinkat megváltoztatjuk, maga a folyamat mély, belső folyamat, az érzelmi beállítottságban bekövetkező változás, amely azután érzékelhető lesz a társadalmi életben és a nőkhöz való viszonyunkban is.

Amikor megváltoztatjuk hitrendszereinket és hozzáállásunkat, a viselkedés leköveti ezeket a változásokat.

A tanfolyam ezen a folyamaton segít át. A nőkkel kapcsolatos kudarcok nem azért történnek, mert nem megfelelő dolgokat mondtunk vagy nem megfelelően néztünk ki. A szavak és a megjelenés pusztán egy mélyebb dolog felszínét jelentik.

A kudarcok azért történnek, mert úgy nőttünk fel, hogy érzelmileg képtelenek vagyunk mit kezdeni a nőkkel és az intimitással.

Ez nem pusztán arról szól, hogy az eszünkkel megértsük, hogyan álljunk, hogyan beszéljünk, hogyan viselkedjünk. Nem arról, hogy játsszuk el, amíg sikerül. Sokkal mélyebb. Arról szól, hogy megtanuljuk a viselkedési mintákat, amelyek azután érzelmi változásokat eredményeznek, s ezek végleges és tudatalatti változásokat okoznak, s ezáltal leszünk az a vonzó férfi, aki lehetünk.

A tanfolyamon megtanítjuk a viselkedési mintákat, amelyek kialakítják az érzelmi alapokat, amelyeket gyerekkorunkban nem tanítottak meg, és megmutatja a maszkulin mintákat, amelyekről lemaradtunk.

S ahogy ez a belső változás elindul, észre fogod venni, hogy a viselkedésed—a megfelelő dolgot mondani, tudni, mikor csókold meg a nőt, tudni, hogyan közeledj egy nőhöz, és így tovább—egyszerűen szép fokozatosan a helyére kerül, sokkal erősebben, mintha bemagolnál pár mondatot vagy valami mesterséges forgatókönyvet akarnál követni.

Az életünk mozdulatlanná vált. Időnk nagy részét íróasztal mögött ülve, képernyők előtt és autóban ülve töltjük. Nem mozgunk úgy, és annyit, ahogy régen, s nem is érezzük magunkat, ahogy régen.

A csábítás érzelmek játéka. A mozdulataink vagy a mozdulatlanságunk tükrözi és változtatja meg az érzelmeket, nem a szavaink. A szavak mellékhatás. A szex mellékhatás. A játék az érzelmek, érzelmek a mozdulaton, a mozgáson keresztül.

A tanfolyam során arra invitállak és bízom benne, hogy inspirállak is, hogy mozdulj. Kelj fel a székedből, menj ki, merj érezni, kísérletezni, kapcsolódni és tapasztalni. Ehhez persze az kell, hogy felkelj a seggedről, ám ez jó dolog. Segítek majd benne. S ha megígéred, hogy megmozdulsz, én megígérem, hogy változni fogsz. Lassan-lassan változni fog, ahogy kinézel, ahogy beszélsz, végül ahogy cselekszel. Majd pedig valami elképesztő történik: megváltozik az érzelemvilágod és a hitrendszereid. S ahogy ezek változnak, mozdulnak és vibrálnak, a nők megérzik, rezonálnak és megjelennek.

Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ. További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Elfogadom" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás